Bereikbaar

 Vanaf de luchthaven Brussel-Zaventem


  • Per treinIn de luchthaven op niveau -1 de trein nemen richting Brussel tot het Zuidstation. (+/- 20min, prijs: 8.50€) vanaf het zuidstation de metro nemen (lijn 2 of 6 richting Elisabeth, tot de halte Munthof. Dan uitgang N°3 “Henri Jasparlaan”. Het huis bevindt zich op enkele meters van de uitgang van de metro station. Op n°96 Henri Jasparlaan een maal aangekomen : op de bel drukken aan de rechtse kant van de deur (Le Lys d’Or)

     
  • Met de taxide taxi’s bevinden zich voor de aankomst hall op niveau 2. Het traject duurt ongeveer 25 min en kost ongeveer 45€

     

  Vanaf het Zuidstation


De metro nemen (lijn 2 of 6 richting Elisabeth, tot de halte Munthof. Dan uitgang N°3 “Henri Jasparlaan”. Het huis bevindt zich op enkele meters van de uitgang van de metro station. Op n°96 Henri Jasparlaan een maal aangekomen : op de bel drukken aan de rechtse kant van de deur (Le Lys d’Or)


 Vanaf de luchthaven van Charleroi (Brussels South)


Neem de bus die rijdt tot aan het Zuisdtation in Brussel. U vindt alle nodige informatie i.v.m de uur en de prijzen via de volgende link : Vanaf het zuidstation de metro nemen (lijn 2 of 6 richting Elisabeth, tot de halte Munthof. Dan uitgang N°3 “Henri Jasparlaan”. Het huis bevindt zich op enkele meters van de uitgang van de metro station. Op n°96 Henri Jaspa laan een maal aangekomen : op de bel drukkenaan de rechtse kant van de deur (Le Lys d’Or)


  Parking


U heeft 2 mogelijkheden :


  • U kunt uw wagen in de straat parkeren. Parking plaatsen zijn beschrikbaar voor het huis. Dit is betalend van maandag, tot zaterdag, van 9u tot 18u30 en kost ongeveer 20 € / dag.
  • Er is ook een ondergronde parking (INTERPARKING). De ingang is aan de overkant van het huis. Dit is betalend elke dag en kost 14.20 € voor 24u, met voordelige tarieven in het weekend (+/- 5€ voor 24u).